Afsluttende konference “Kurs mod uddannelse”

Vi nærmer os nu afslutningen på projektet “Inspiratoriet – det fælles løft”. Det er med blandende følelser, da vi i Kirkens Korshær i Aarhus ved, at behovet for at hjælpe de udsatte unge i gang med en uddannelse stadigvæk er til stede. Vi er omvendt glade for at have haft muligheden for at gøre en reel forskel.

Kirkens Korshær vil gerne udvide kendskabet til projektet til en bredere kreds. Det vil vi gøre med en konference, der har til formål at sætte fokus på den erfaring og læring, som er indhentet gennem projektet.

Agendaen for konferencen kommer omkring de unges mangefacetterede udfordringer, den pædagogiske metode og indsats, samarbejdet med uddannelsesinstitutioner og erhvervslivet samt de unges erfaringer.

Der er inviteret en bred vifte af interessenter fra bl.a. Aarhus Kommune, herunder Social- og Beskæftigelsesudvalget, Erhvervskontaktudvalget, politikere, sagsbehandlere og embedsfolk, Aarhus TECH, Region Midt – Udvalg for regional udvikling, Region Midt – Regionsråd, Rådet for Sociale Investeringer, repræsentanter for erhvervslivet samt flere andre.

Håbet er, at deltagerne går fra konferencen med en dybere forståelse for de komplekse udfordringer, som de unge står overfor på vejen mod en ungdomsuddannelse. Udfordringer som bør løses gennem målrettede og håndholdte indsatser. Konferencen kan forhåbentligt også bidrage til at beslutningstagere på alle niveauer og fra alle relevante sektorer har de bedste muligheder herfor.

Konferencen afholdes d. 18.08.22 hos Kirkens Korshær Aarhus, Nørre Allé 25 i Aarhus C.

Seneste nyt: